Mededelingen van het bestuur

Samenvatting van de jubileumshow
Zaterdag 4 december hebben we dan toch onze jubileumshow kunnen houden; het 100-jarig bestaan van onze club.
We kunnen weer terug zien op een mooie geslaagde dag. Ondanks de beperkende regels hadden we ongeveer 200 dieren in de kooien. De kampioen werd een zwarte voedster van de comb. Huizer. Dit dier is door de HEP verhoogd naar een U 98,5. Reserve kampioen werd een zwarte voedster van onze secretaris Hannes van de Steeg. Dit dier is door de HEP verhoogd naar een U 98. Op de derde plaats kwam een oude zwarte voedster van Frans van Egmond. Ook dit dier werd verhoogd naar een U 98. Als vierde kwam de beste van de andere kleuren. Dit was een bruine ram van Aad Westerveld. Ook dit dier werd verhoogd naar een U 98. Alle winnaars gefeliciteerd met dit resultaat.
De uitslagen vindt u bij de showverslagen. De fotos's van deze dag staan onder foto's

Korte samenvatting van de gezamenlijke JDD

Op 9 oktober was het dan eindelijk weer zover. De jongdierendag samen met de Polen en Kleurdwergenclub bij Tkv Tiel.
We kunnen terug zien op een mooie en gezellige dag waar we weer veel mensen hebben kunnen spreken en zien, dit na lange tijd waarin we geen shows hebben kunnen houden.
Er zaten weer vele mooie dieren in de kooien.
Bij de Tans werd Ardi Huizer de grote winnaar en bij de Polen en Kleurdwergenclub was het Jaco van Toledo die met de winst naar huis ging. Bij de andere kleuren was het een Blauwe Tan van Aad Westerveld die met de eer ging strijken.
De dagwinnaar werd de Tan van Ardi.

Beheer